Цртани филм “Маша и медвед” – препорука родитељима

masha i medved 1024x572
У мору свакојаких скарадности које нас нападају с медија, све чешће и у обличју цртаног филма, у ком су хероји разни демони, чудовишта, убице, силеџије и сл. појавио се сјајан руски цртић “маша и медвед” који својом невиношћу, поучношћу, идејом и фантастичном анимацијом не амо забавља, већ и васпитава децу, али и одрасле.

Редакција топло препоручује родитељима да овај цртани филм пуштају својој деци, без бојазни од штетног утицаја на њих. Огроман број епизода Маше и медведа је доступан бесплатно на ЈуТјубу.

Главна јуњакиња је мајушна, прелепа, руска деојчица Маша, која за друга одабира медведа, пензионисаног циркуског извођача, који је онако незграпан и велики, с љубављу чува, подучава, игра се с њом и брине за своју другарицу, иако је врло често већи давеж од Дениса напасти.Comments

comments

Можете да оставите коментар , или да користите trackback са Вашег сајта.
 • Лаки

  Подржавам. Тражећи на инетренету цртани филм за наше дете, пронашли смо Машу и сви заједно уживамо у њеним насташлуцима.

 • bosiljkov djendji

  predivan crtani.svi rado gledamo masu i medu.

 • Simić Biljana

  Zdravo….ima jedan mali dečak koji obožava ovaj crtani…da li možda neko zna,ima li gde bilo šta da se kupi sa ovim likovima? Posteljina,puzle,igračke …bilo šta..??!

 • milica perić

  U Srbiji nema nešta od Maše i medveda da se kupi. Naš tata je išao da radi u rusiju i doneo nam je peškire sa njihovim likovima, obećao je lutke sledeći put, sad ih ne možemo dočekati. Maša i medved su nam omiljeni.

 • medved

  Ако вам се допала Маша, обавезно погледајте и “Жихарка”

Powered by WordPress | Best at&t phone upgrade deals | Thanks to Free Tmobile phones, Facebook Games and Incinerador De Grasa
%d bloggers like this: